კურსის გავლის შემდეგ მსმენელს ეცოდინება:
- განასხვავებს გემზე არსებულ პერსონალზე განაწილებულ
პასუხისმგებლობებსა და მოვალეობებს;
- მიმოიხილავს საზღვაო სფეროს მარეგულირებელ საკანონმდებლო
მოთხოვნებს;
- გეგმავს საკვებით გამოწვეული დაავადებების აცილების პრევენციულ
ღონისძიებებს;
- განსაზღვრავს კერძების მომზადებისას რელიგიური და
კულტურული ასპექტების გათვალისწინების შესაძლებლობებს;
- იყენებს დარგობრივ ინგლისურ ტერმინოლოგიას;
- აღწერს კამბუზში უსაფრთხოებისა და შრომის ჰიგიენის წესებს;
- გეგმავს და აღწერს გემზე კვების ბლოკში ნარჩენების მართვის წესებს
კურსზე მსმენელთა ჩარიცხვის მოთხოვნები:
- კომპეტენციის სერტიფიკატი STCW კონვენციის II/1, II/2 ან II/3
მოთხოვნებთან შესაბამისობაში; - განათლების დიპლომი ან ვახტის ოფიცრის ან რადიო-ოპერატორის
კომპეტენციის დამადასტურებელი კვალიფიკაციის სერტიფიკატი; - მეზღვაურის წიგნაკი ან სამოქალაქო პასპორტი ან პირადობის
დამადასტურებელი მოწმობა;
ცნობა მეზღვაურის ჯამრთელობის შესახებ ან ჯამრთელობის ცნობა
ფორმა 100 სანაპირო აკვატორიის მეზღვაურებისთვის.
კურსის ხანგრძლივობა | 120 საათი |
ენა | ინგლისური |
მსმენელთა რაოდენობა | 1-20 |
Course Features
- Lectures 0
- Quizzes 0
- Duration 10 weeks
- Skill level All levels
- Language English
- Students 0
- Assessments Yes