Preaload Image
Back

საზღვაო კულინარია

Free
coursecover2
Free

კურსის გავლის შემდეგ მსმენელს ეცოდინება:

  • განასხვავებს გემზე არსებულ პერსონალზე განაწილებულ

პასუხისმგებლობებსა და მოვალეობებს;

  • მიმოიხილავს საზღვაო სფეროს მარეგულირებელ საკანონმდებლო

მოთხოვნებს;

  • გეგმავს საკვებით გამოწვეული დაავადებების აცილების პრევენციულ

ღონისძიებებს;

  • განსაზღვრავს კერძების მომზადებისას რელიგიური და

კულტურული ასპექტების გათვალისწინების შესაძლებლობებს;

  • იყენებს დარგობრივ ინგლისურ ტერმინოლოგიას;
  • აღწერს კამბუზში უსაფრთხოებისა და შრომის ჰიგიენის წესებს;
  • გეგმავს და აღწერს გემზე კვების ბლოკში ნარჩენების მართვის წესებს

 

 

 

კურსზე მსმენელთა ჩარიცხვის მოთხოვნები:

  • კომპეტენციის სერტიფიკატი STCW კონვენციის II/1, II/2 ან II/3
    მოთხოვნებთან შესაბამისობაში;
  • განათლების დიპლომი ან ვახტის ოფიცრის ან რადიო-ოპერატორის
    კომპეტენციის დამადასტურებელი კვალიფიკაციის სერტიფიკატი;
  • მეზღვაურის წიგნაკი ან სამოქალაქო პასპორტი ან პირადობის
    დამადასტურებელი მოწმობა;

ცნობა მეზღვაურის ჯამრთელობის შესახებ ან ჯამრთელობის ცნობა
ფორმა 100 სანაპირო აკვატორიის მეზღვაურებისთვის.

 

კურსის დეტალები

კურსის ხანგრძლივობა 120 საათი
ენა ინგლისური
მსმენელთა რაოდენობა 1-20

Course Features

  • Lectures 0
  • Quizzes 0
  • Duration 10 weeks
  • Skill level All levels
  • Language English
  • Students 0
  • Assessments Yes