კურსის გავლის შემდეგ მსმენელს ეცოდინება:
- განასხვავებს გემზე არსებულ პერსონალზე განაწილებულ
 
პასუხისმგებლობებსა და მოვალეობებს;
- მიმოიხილავს საზღვაო სფეროს მარეგულირებელ საკანონმდებლო
 
მოთხოვნებს;
- გეგმავს საკვებით გამოწვეული დაავადებების აცილების პრევენციულ
 
ღონისძიებებს;
- განსაზღვრავს კერძების მომზადებისას რელიგიური და
 
კულტურული ასპექტების გათვალისწინების შესაძლებლობებს;
- იყენებს დარგობრივ ინგლისურ ტერმინოლოგიას;
 - აღწერს კამბუზში უსაფრთხოებისა და შრომის ჰიგიენის წესებს;
 - გეგმავს და აღწერს გემზე კვების ბლოკში ნარჩენების მართვის წესებს
 
კურსზე მსმენელთა ჩარიცხვის მოთხოვნები:
- კომპეტენციის სერტიფიკატი STCW კონვენციის II/1, II/2 ან II/3
მოთხოვნებთან შესაბამისობაში; - განათლების დიპლომი ან ვახტის ოფიცრის ან რადიო-ოპერატორის
კომპეტენციის დამადასტურებელი კვალიფიკაციის სერტიფიკატი; - მეზღვაურის წიგნაკი ან სამოქალაქო პასპორტი ან პირადობის
დამადასტურებელი მოწმობა; 
ცნობა მეზღვაურის ჯამრთელობის შესახებ ან ჯამრთელობის ცნობა
ფორმა 100 სანაპირო აკვატორიის მეზღვაურებისთვის.
| კურსის ხანგრძლივობა | 120 საათი | 
| ენა | ინგლისური | 
| მსმენელთა რაოდენობა | 1-20 | 

Course Features
- Lecture 0
 - Quiz 0
 - Duration 10 weeks
 - Skill level All levels
 - Language English
 - Students 0
 - Assessments Yes
 
			





