კურსის გავლის შემდეგ მსმენელს ეცოდინება:
- რომ იყოს პასუხისმგებელი საკვების მართვაზე;
- შეეძლოს საკვები დანადგარების გამოყენება;
- იცოდეს და შეეძლოს საკვების კლასიფიკაცია (მალფუჭებად და არამალფუჭებად);
- სარეცხი საშუალებების ცოდნა და შესაბამისად გამოყენება;
- როგორ ხორციელდება სითხის ტრანსპორტირება და სასმელი წყლის ასპექტები;
- შეძლოს თხევადი და მყარი ნარჩენების განადგურების მართვა;
- გემების შენობების სანიტარული ინსპექტირების ასპექტები.
კურსზე მსმენელთა ჩარიცხვის მოთხოვნები:
- კომპეტენციის სერტიფიკატი ან განათლების დიპლომი ან კომპეტენციის დამადასტურებელი კვალიფიკაციის სერტიფიკატი;
- მეზღვაურის წიგნაკი ან სამოქალაქო პასპორტი ან პირადობის დამადასტურებელი მოწმობა;
- ცნობა მეზღვაურის ჯამრთელობის შესახებ ან ჯამრთელობის ცნობა ფორმა 100 სანაპირო აკვატორიის მეზღვაურებისთვის.
კურსის ხანგრძლივობა | 4 საათი |
ენა | ინგლისური |
მსმენელთა რაოდენობა | 1-6 |
Course Features
- Lectures 0
- Quizzes 0
- Duration 10 weeks
- Skill level All levels
- Language English
- Students 0
- Assessments Yes